Flyttat bloggen!

Klicka på bilden för att komma till min nya blogg!
 

Fotat

Var ute med Sofie idag och fotade och resultatet blev helt underbart! Sofie är sjukt bra på att fota och har aldrig träffat en så bra fotograf som hon är! Ni hittar hennes blogg här.

Gammal Bild

 

Bra väder

Solen sken och det var skönt att gå ut utan att frysa. Längtar så sjukt mycket efter sommar, slippa gå omkring med massor av kläder och ändå frysa. Ska till Paria i maj så jag får smaka på sommaren lite tidigare. Ser fram emot det!

Film dag

Har tagit det lungt idag. Vaknade vid 11 och åt lunch nästan direkt. Är helt slut i kroppen och hoppas på att jag blir piggare senare. Imorgon ska jag göra en skoluppgift tillsammans med Thea och Irena. Det ska bli roligt och skönt att bli av med den uppgiften. 

Annars ser mitt lov ganska tomt ut. Ska vara med Ella en dag och sen några till fast de dagarna har inte blivit bestämda än. Skulle kanske ha gått på IFK Norrköpings premiärmatch igår med Moa men kunde tyvärr inte. De spelade lika mot Örebro, det är ju bättre än att förlora premiären men det skulle varit roligt om vi skulle ha vunnit den. 

Knasiga katter


RSS 2.0