bästa mamma

Tog en underbar bild på min mamma och min katt Chili igår. Chili älskar att leka och gömma sig i kartonger och efter julklapps-öppningen fanns det många att gömma sig i. 
Mamma är en av de personer som jag ser upp till och älskar med hela mitt hjärta.
 

Julafton

Har inte sett fram emot julafton på flera år, men det här året blev det på något sätt speciellt. Hela familjen var samlad, morfar, farmor och farfar kom också. Min yngsta lilla syster kom hit ett tag också. Kollade på en film och gosade lite. Vi åt också god mat och efterrätt och öppnade julklappar. Blev väldigt nöjd över mina. En tvål från the body shop, presentkort, ett par hörlurar, lite smink och godis. Vet dock inte om jag tål godiset men det hoppas jag på att jag gör!
 

En gammal Bild

 

klätt julgranen

Gick till stan med pappa och min lilla syster och köpte en julgran. Har nu klätt den och den blev finare än vad vi trodde. Brukar vara mamma eller pappa som fixar ljusen men i år fick jag hjälpa till. Helt okej för att vara en nybörjare men är inte direkt på professionell nivå än. Vi brukar inte bara sätta upp kulor utan även några tomtar och hjärtan. Stjärnan, som sitter på toppen, gjorde min storebror när han var runt 4 år. Kanske inte världens snyggaste men det har blivit en tradition att använda den. Ska se på film med familjen nu, tror det blir filmen Click. Var ett tag sedan jag såg den, tror det var minst 5 år sedan eller något.
 

21 december

Har förflyttat mig från mammas till pappas lägenhet. Ska vara här t.o.m. julafton då delar av min släkt kommer hit och firar tillsammans. Idag var jag och gymmade med pappa. Har också städat mitt rum och satt upp nya lysen runt min klädhängare då de gamla slutade fungera. Vart faktiskt rätt så nöjd och har fått en tanke om att kanske låta de få sitta kvar efter jul.
Har nästan köpt alla julklappar som jag har planerat att köpa. Har bara 2-3 stycken kvar och de ska jag köpa i morgon på stan med min lilla syster. Mysigt att få ha en stora- och lillasyster dag. Slutar säkert med att vi äter någonting på stan med, det skulle inte förvåna mig.

En dag kvar

Skolan var rätt så lugn idag, gjorde nästan ingenting. Efter skolan var jag med Ella och kollade på min gamla skolas julavslutning. Träffade också min gamla lärare vilket var hur roligt som helst. Min avslutning är imorgon, ska bara till kyrkan, fika med klassen och sedan är det jullov.
Julklappsspel

Var så duktig i morse att jag försov mig och missade nästan hela första lektionen. Och på de resterande två lektionerna gjorde vi inget speciellt då vi inte har så mycket att göra nu innan jul. Drog ner på stan med Thea och Mira och köpte en julklapp som jag ska ge till någon i Dumbledores Armé i morgon. Vi ska köra något julklappsspel. Förstod inte riktigt reglerna men det kommer bli roligt.
Hjälpte också pappa igår med att slå in packet till mina syskon. Har också pyntat lite i hemmet för att försöka få fram en "jul-feeling". Tog fram en guldig gran med lila ljus runt och satte upp lite glitter på olika ställen men någon "jul-feeling" fick jag inte direkt.. Det är ju bara en vecka kvar nu och jag har inte ens tänkt på vad jag vill ha. Kommer nog vara så tråkig och önska mig presentkort, brukar oftast bli så
 
 
 

Sia - Chandelier

Är helt fast i den här låten av Sia. Älskar både låten och videon, dansaren är helt sjukt bra och hon är bara 11 år gammal.
 

Katten

Hade lite tråkigt så tog fram kameran och fotade min katt Chili.
 
 

Sjuk

Mådde inte alls bra i morse så bestämde mig för att stanna hemma från skolan. Ska leta fram någon bra film att se och sedan bara ta det lungt. Pappa köpte en B&J till mig igår, finns inte någon godare glass än det. Film och glass är det ända min dag kommer bestå av och jag klagar inte det minsta.
 

Måndag

Dagen har inte alls varit på min sida. Vill bara att dagen ska ta slut och försöka få en bättre morgondag. Myser med katten samtidigt som jag kollar på en film. Ska försöka hålla mig vaken så jag kan se PH men är inte säker på om det kommer gå så bra.
 
 
 
 
 

Dagen innan stormen

Bestämde mig för att följa med mina syskon och bo hemma hos mamma för några dagar. Idag har jag bara umgåtts med mamma och min syster och myst framför en film. Jag och syrran sitter nu inne på mitt rum och jag hjälper henne med hennes Ipad. Tände också ett par ljus för att få en mysig stämning. Ska bara ta det lungt nu och "tagga" inför skolan imorgon. Dock är min första lektion inställd så jag får sovmorgon, sista veckan kan inte börja bättre. 
 

Afrika

Hittade några bilder som pappa tog när han var i Afrika för snart ett år sedan. Tyckte de var så fina att jag ville dela med mig av några.
 

Pluggfri helg

Hade mitt sista prov på höstterminen igår. Det gick väll helt okej, kunde gått bättre men jag är nöjd med min insatts. Har inte haft en så lugn helg på länge och det tänker jag utnyttja till hundra. Ska försöka att se några avsnitt av Orange Is The New Black. Började kolla på den serien för några veckor sedan men har inte haft tid att se på avsnitt men idag ska jag försöka se klart första säsongen.
Gammal bild på min favorit katt Chili

Testar att blogga igen

Det har gått tre år sedan jag sist publicerade ett inlägg. Här sitter jag och skriver ett inlägg på samma blogg som jag hade då. Hoppas ni tycker om min blogg.
 

RSS 2.0